Groot formaat houten borrelplank in maat XL en XXL

Grote, robuuste borrelplanken staan prachtig als deze geserveerd worden op een borrel of borreltafel. Happenplank verkoopt diverse grote houten planken om borrel hapjes of tapas op te serveren, die bovendien gepersonaliseerd kunnen worden met een logo, tekst of naam. Borrelplanken van grote afmeting met persoonlijke gravering zijn een prachtig cadeau of relatiegeschenk om te geven.

Serveerplanken XL van eikenhout of olijfhout

In ons assortiment zijn diverse grote borrelplanken te bestellen zoals de Tapasplank XXL, de Olijfplank XL en de Olijfplank XXL. Hieronder beschrijven we de verschillen in borrelplank groot. 

assortiment borrelplanken

Olijfplank XL en Olijfplank XXL

Deze prachtige olijfhouten planken van groot formaat hebben een warme kleuring en geven de borreltafel een mediterrane sfeer. De grootte van de planken varieert van 57 tot 80 centimeter. Hierop kun je veel tapas en borrelhapjes serveren. De Olijfplank XL is onze meest verkochte grote serveerplank in het olijfhouten assortiment. 

Tapasplank XL en Tapasplank XXL

Zoek je een borrelplank groot of extra groot van donker eikenhout? Kijk dan eens bij onze handgemaakte tapasplanken. Deze grote tapasplanken zijn te verkrijgen in de maat L, XL en XXL. De planken hebben een groot handvat en echte leren veter. Deze grote formaat houten planken staan heel mooi op een aanrechtblad of muur plank als ze niet gebruikt worden. Ook kunnen ze worden opgehangen aan de veter. 

Pizzaplank XL

Deze grote ronde houten borrelplank van eikenhout, onze Pizzaplank XL heeft een diameter van 40cm, een stevig handvat en een leren veter. Door de dikte van 2,5 cm is dit een stevige plank van groot formaat. Hier kan zelfs een pizza xl op geserveerd worden maar natuurlijk ook lekker veel hapjes en amuses. 

Veel borrelhapjes op een grote plank serveren?

Bestel bij Happenplank een grote borrelplank waar alles hapjes en tapas op geserveerd kunnen worden. Bekijk ook eens onze borrelplank must haves, dit zijn bijpassende producten om je bestelling compleet te maken. Zoals bijvoorbeeld de olijfhouten schaaltjes of de Butler onderhoudsolie.

Borrelplank Must Haves

 

© 2014 - 2022 Happenplank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel