Groot formaat houten borrelplank in maat XL en XXL.
Een grote, robuuste borrelplank, rijk gevuld met tapas en hapjes staat erg aantrekkelijk op tafel als je een borrel organiseerd. Op een houten plank maat XL of XXL kunnen veel tapas of amuses gepresenteerd worden. Happenplank verkoopt diverse grote houten planken om borrel hapjes of tapas op te serveren. De serveerplank kan personaliseerd kunnen worden met een logo, tekst of naam waardoor dit een extra persoonlijk cadeau kan zijn. Een grote borrelplank met persoonlijke gravering is een origineel cadeau of relatiegeschenk om online te bestellen. 

Bestel een grote borrelplank, onze Tapasplank XL


Serveerplanken XL van eikenhout of olijfhout
In ons assortiment zijn diverse grote borrelplanken te bestellen zoals de Tapasplank XXL en de Olijfplank XXL

Van prachtige natuurlijke planken van olijfhout met unieke kleuring of dikke, robuuste planken van eikenhout te personaliseren met een zelfgekozen gravering. Hiervoor kunnen we een gratis ontwerp op maat maken zodat je een echt uniek cadeau kan geven.  

Een lange borrelplank zoals de serveerplanken van bijna een meter; daar kunnen heel veel tapas en andere lekkernijen op uitgestald worden.   
    

assortiment borrelplanken


Olijfplank XL en Olijfplank XXL
Deze prachtige olijfhouten planken van groot formaat hebben een warme kleuring en geven de borreltafel een mediterrane sfeer. De grootte van de planken varieert van 60 tot 80 centimeter. Hierop kun je veel tapas en borrelhapjes serveren. De Olijfplank XL is onze meest verkochte grote serveerplank in het olijfhouten assortiment. 

Olijfplank XXXL
Deze prachtige olijfplanken van super formaat, zijn weinig te verkrijgen omdat het aantal grote olijfbomen schaars is. De plank moet uit een geheel uit de boom gezaagd worden en is er weinig aanbod van dit formaat bomen. Als je hier een exemplaar van hebt, kun je oprecht zeggen dat het bijzonder is om deze te hebben of te krijgen. De afmeting van deze extra grote hapjesplanken is 80 - 90cm. Helaas hebben we deze plank niet altijd op voorraad omdat ze zo schaars zijn.

Tapasplank XL en Tapasplank XXL
Zoek je een borrelplank groot of extra groot van donker eikenhout? Kijk dan eens bij onze handgemaakte tapasplanken. Deze grote tapasplanken zijn te verkrijgen in de maat L, XL en XXL. De planken hebben een groot handvat en echte leren veter. Deze grote formaat houten planken staan heel mooi op een aanrechtblad of muur plank als ze niet gebruikt worden. Ook kunnen ze worden opgehangen aan de veter. 

Pizzaplank XL
Deze grote ronde houten borrelplank van eikenhout, onze Pizzaplank XL heeft een diameter van 40cm, een stevig handvat en een leren veter. Door de dikte van 2,5 cm is dit een stevige plank van groot formaat. Hier kan zelfs een pizza xl op geserveerd worden maar natuurlijk ook lekker veel hapjes en amuses. 

Veel borrelhapjes op een grote plank serveren?
Bestel bij Happenplank een grote borrelplank waar alle hapjes en tapas op geserveerd kunnen worden. Bekijk ook eens onze borrelplank must haves, dit zijn bijpassende producten om je bestelling compleet te maken. Hiermee kun je een leuke cadeauset samenstellen. Bestel online een serveerplank, laat er een tekst of naam op graveren, geef dit samen met een flesje onderhoudsolie of een olijfhouten schaaltje. Als je dit leuk verpakt met een doorzichtige folie, heb je een verrassend leuk cadeau.

Stel een cadeaupakket samen

 

© 2014 - 2024 Happenplank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel