Bestel bij Happenplank een borrelplank met tekst voor Moederdag

Zoek je een origineel en persoonlijk cadeau voor je moeder of schoonmoeder die van koken, borrelen en/of lekker eten houdt? Bestel eenvoudig een luxe houten borrelplank met gepersonaliseerde tekst, afbeelding of naam cadeau. Kies een serveerplank of snijplank van eikenhout of olijfhout uit ons assortiment en laat deze bedrukken met een zelfgekozen tekst. We maken ook ontwerpen op maat. 

Houten serveerplank met tekst voor Moederdag

Moederdag cadeautip 2024: borrelplank met naam van moeder bestellen 
Wil je je (schoon)moeder verrassen met een luxe olijfhouten of eikenhouten borrelplank die je kunt gebruiken als snijplank in de keuken maar ook om lekkere hapjes op te serveren? Bestel dan eenvoudig een borrelplank + gravering naar keuze. Door haar naam, korte tekst of lieve afbeelding te laten graveren op de plank, geef je een persoonlijk cadeau. Kies een template uit onze vele voorbeelden zoals Moederdag, Liefde, Food&More etc. Dit zijn allemaal ontwerpen heel erg geschikt om als kado weg te geven aan je moeder, schoonmoeder, vrouw, vriendin etc. 

Levertijd binnen 2 - 5 dagen. Gratis op te halen in Amsterdam.

Borrelplank laten graveren? kies thema Moederdag, verjaardagen en feestjes, Food&More, nieuw huis etc.
Geef door welke naam of tekst je gegraveerd wilt hebben of kies een tekst of quote met afbeelding uit een van onze vele templates. Personaliseer deze door haar naam of korte tekst toe te voegen.

Een gepersonaliseerde serveerplank voor je moeder is niet alleen origineel maar ook heel leuk om te krijgen. 

Een borrelplank met zelfgekozen tekst of naam staat heel mooi in de keuken en is super leuk als je deze presenteert bij het serveren van hapjes. 

Moederdag cadeautip; een borrelplank met gravering

Hoe werkt het bestellen van een gepersonaliseerde borrelplank?

1. Kies een borrelplank uit ons assortiment
2. Kies een gravering uit een van de vele thema's zoals moederdag, liefde, verjaardag en feestjes etc. Ook is het mogelijk om je eigen ontwerp te gebruiken
3. bestel samen en wij gaan aan de slag om een voorbeeld ontwerp voor je te maken
4. pas als deze naar wens is, gaan we de plank graveren en verzenden.

Nog vragen? Gebruik de chat functie of mail ons.

© 2014 - 2024 Happenplank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel