Sorteer op
  • Bestel cadeaubon Happenplank
    Bestel cadeaubon Happenplank

    Bestel een cadeaubon van Happenplank
    Geef een cadeaubon waarmee de ontvanger zelf een borrelplank met gravering uit kan zoeken en daarmee zelf een unieke serveerplank met tekst kan samenstellen. Bestel en ontvang direct
    De…

Sorteer op

Bestel online een cadeaubon van Happenplank 
Ben je op zoek naar een cadeau of relatiegeschenk, maar wil je de keus van de plank en gravering over laten aan degene aan wie je het cadeau wilt gaan geven? Dan is een cadeaubon van Happenplank een goed idee! 

Wissel je cadeubon van Happenplank in voor een borrelplank met gravering en meer....
Met een cadeaubon is het mogelijk om een Happenplank met gravering naar keus uit te zoeken. Ook is het mogelijk om van de pagina borrelplank must haves, artikelen uit te zoeken zoals een onderhoudswax voor houten snijplanken, een receptenboek of een olijfhouten schaaltje. 

Cadeautip bedrijven: laat het personeel zelf een origineel cadeau uitkiezen
Een cadeaubon van Happenplank is ook een origineel cadeau voor een bedrijf om aan de werknemers te geven. Het personeel kan dan zelf een borrelplank naar keuze uitzoeken, een gravering erbij bestellen en het direct laten verzenden naar hun eigen huisadres. Voor een werkgever is dit de ideale oplossing om de werknemers zelf een kerstgeschenk of verjaardagscadeau uit te laten kiezen. Bij een bestelling van meerdere cadeaubonnen geven we een passende korting. Informeer hierover via de mail bij Happenplank. 

Info cadeaubon
De digitale cadeaubonnen zijn te bestellen voor bedragen tussen de €25,- en €125,- (kies in de keuzelijst het gewenste bedrag)
Wanneer je je bestelling hebt geplaatst, krijg je via de e-mail of per post een digitale cadeaubon toegestuurd met een unieke code. Deze code kan ingevoerd worden bij het bestellen op de webshop. 

© 2014 - 2023 Happenplank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel