Bestel online een gepersonaliseerde borrelplank voor Kerst
Wil je dit jaar een origineel en feestelijk cadeau geven voor Kerst? En wil je hier liever niet al te veel tijd mee kwijt willen zijn? Bestel dan online een borrelplank en wij maken hier een persoonlijke gravering op. Het enige wat jij hoeft te doen is het kiezen van een luxe houten borrelplank zoals bijvoorbeeld een hakblok, klein borrelplankje van olijfhout, een pizzaplank of een tapasplank XXL. Geef daarbij aan wat je op de plank wilt laten graveren; dit kunnen namen, datum, een gelukwens of leuke quote zijn. Ook een afbeelding, sierlijke lijnen of een foto kan erbij gekozen worden. Wij maken een ontwerp speciaal voor jou op maat. 

Een houten tapasplank met tekst voor Kerst
Wil je met Kerst een luxe en duurzaam cadeau geven, bekijk dan ons assortiment luxe borrelplanken. Veel van onze borrelplanken zijn speciaal voor Happenplank gemaakt en nergens anders te koop. Deze planken zijn stuk voor stuk met de hand gemaakt op ambachtelijke wijze. Doordat de borrelplanken zijn afgewerkt met een leren veter en verzorgende olie, is dit een cadeau waarmee je voor de dag kunt komen! Zeker als de plank nog wordt gegraveerd met een op maat gemaakt ontwerp, zal dit een prachtig kerstcadeau 2024 worden. 

Design by Happenplank; wij ontwerpen een gravering voor op een houten serveerplank
Voor elke klant die een uniek cadeau wilt geven voor de feestdagen maken we een ontwerp op maat. Met ruime keus uit verschillende lettertypes, afbeeldingen en sierlijke elementen stellen we een persoonlijk geheel samen. Dit voorbeeld ontwerp sturen we door per mail zodat je altijd eerst het ontwerp kan beoordelen en goedkeuren. 

Hoe werkt het?
- bestel een borrelplank op onze homepage "assortiment borrelplanken"
- bestel een gravering "
ontwerp op maat" en kies hierbij de groote van de gravering
- wij gaan z.s.m. aan de slag met het maken van het persoonlijke ontwerp
- check je mailbox om het ontwerp te bekijken en zonodig aan te passen
- ontvang binnen 5 dagen het gepersonaliseerd cadeau

Duurzaam kerstcadeau; bestel online een borrelplank met tekst

 

© 2014 - 2023 Happenplank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel