Welkom bij Happenplank

In januari 2022 kreeg ik de mogelijkheid om naast mijn huidige part-time baan als stewardess de webshop Happenplank over te nemen. Met veel enthousiasme ben ik dit avontuur aangegaan. Ik heb de website een flinke upgrade gegeven en een gezorgd voor een verbeterde klantbeleving zoals een live-chat functie, het klantenaccount, de Happenplank cadeaubon, een zoekfilter, nieuwe productafbeeldingen en omschrijvingen, extra betaalopties, vele ontwerp ideeën en nog veel meer. 

Om een nog mooier en gevarieerder aanbod  borrelplanken te bieden heb ik de borrelplank Hart en de olijfhouten borrelplanken aan het assortiment toegevoegd. Ook nieuw zijn de cadeau artikelen, mooie producten die samen met een borrelplank gegeven kunnen worden zodat de klant gemakkelijk en snel een compleet cadeau kan bestellen.

In november 2023 ben ik nog een stapje verder gegaan en heb ik zelf een geavanceerde Co2 laser-graveermachine aangeschaft waardoor ik de prijzen voor het graveren heb kunnen verlagen en scherpere offertes aan bedrijven kan aanbieden.

Ook het ontwerpen van de graveringen doe ik inmiddels allemaal zelf, hierdoor krijgt de klant sneller het ontwerp toegestuurd en kan ik een betere inschatting maken wanneer de plank gegraveerd en verzonden gaat worden.

Een persoonlijke service en een 100% op maat gemaakt product zorgt voor vele terugkerende klanten, wat mij veel voldoening geeft om op deze manier door te gaan. Dit kun je terug lezen bij de mooie reviews die ik heb mogen ontvangen. Hartelijk dank daarvoor!       

 

 


Charles Brandonlaan 40
2135ZA   Hoofddorp


 

Kvk: 85152277

BTW: NL004058887853

IBAN: NL77KNAB0414734920


Dorine Beers
eigenaresse van Happenplank

info@happenplank.nl

© 2014 - 2024 Happenplank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel