Wij hebben veel gereisd in ons leven en veel verschillende landen, culturen en mensen leren kennen. We ervaren dat gezameijk eten en drinken, een positieve vibe brengt tijdens het samenzijn van mensen. Overal ter wereld. Het brengt gezelligheid en zorgt ervoor dat mensen zich fijn voelen. 

Gewoon, met een goed glas wijn en een mooie borrelplank gevuld met tapas, olijven, kaas en andere lekkere hapjes. Dat is wat wij noemen genieten.

Tijd en aandacht voor elkaar in combinatie met natuurlijke, duurzame producten zijn voor ons de inspiratie geweest voor het ontstaan van Happenplank.

Alle Happenplanken zijn handgemaakt op ambachtelijke manier. Duurzame borrel- en snijplanken van een mooie, robuuste kwaliteit die lang meegaan. Er is behoorlijk wat tijd en liefde ingestoken en dat zie je!

Alleen het mooiste eiken-, beuken- en olijfhout wordt gebruikt voor onze hapjesplanken. Een vakman bewerkt het eikenhout in zijn houtzagerij. De houten delen worden aan elkaar verlijmd waardoor de plank niet zal kromtrekken. Dit is een arbeidsintensieve methode maar dit is nodig om de kwaliteit te garanderen.

Daarna bewerken wij de planken met een beschermende olie waardoor de planken een diepe, warme kleur krijgen. De veter of lederen handvat zorgt dat de houten snijplank een stoere uitstraling krijgt. 

Een Happenplank is van zichzelf al prachtig maar wil je echt indruk maken, personaliseer deze dan met een gravering. De gravering wordt met high-tech laseraparatuur op het hout gegraveerd die niet verdwijnt door snijden of schoonmaken. Op onze website hebben we vele ideeën en voorbeelden staan van lettertypes, ontwerpen voor bruiloften en verjaardagen tot aan leuke quotes die kunnen worden aangepast met een persoonlijke tekst of naam. Wij maken altijd eerst een gratis ontwerp die je in je mailbox ontvangt voordat we gaan graveren. 

Persoonlijke service en maatwerk zijn hier te vinden bij Happenplank. 

Kunnen we je ergens mee helpen, wil je een ontwerp naar ons mailen of wil je een passende offerte voor een grote (zakelijke) bestelling? 

We denken graag met je mee via info@happenplank.nl

Hartelijke groet,
Dorine ~ trotse eigenaresse van Happenplank.nl
                                                                                                                                                                                                                                     

© 2014 - 2022 Happenplank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel