Veelgestelde vragen Happenplank - Relatiegeschenk

Is het mogelijk om korting te krijgen wanneer we meerdere stuks bestellen?
Voor een grote order maken we een offerte met een passende korting. Vraag naar de mogelijkheden via info@happenplank.nl

Welke Happenplanken zijn geschikt als relatiegeschenk?
Elke Happenplank kan als relatiegeschenk, eindejaarsgeschenk of promotieartikel gegeven worden met of zonder gravering van het bedrijfslogo.

Welke gravering is gebruikelijk als relatiegeschenk?
Alles kan natuurlijk maar het bedrijfslogo en de bedrijfsnaam zijn favoriet. Daarbij kan nog een extra tekst gegraveerd worden. We maken een gratis ontwerp op maat, geheel naar wens van de klant. 

Ik wil voor mijn bedrijf 100 borrelplanken bestellen. Wat is de levertijd daarvan?
Voor deze aantallen moeten we overleggen met onze leverancier wanneer deze geleverd kunnen worden. Over het algemeen zal dit 1 - 3 weken zijn. 

Hoe kan een bestelling van relatiegeschenken betaald worden?
Voor grotere bestelligen voor bedrijven sturen we een factuur, meestal vragen we wel om een aanbetaling te doen bij ontvangst van de order. Het restant kan tot 2 weken na aflevering betaald worden. 

Een borrelplank met logo als kerstpakket?
Van een gegraveerde Happenplank met het logo van het bedrijf of bedrijfsnaam is een leuk kerstpakket te maken. Luxe cadeautassen met katoenen koord of nette cadeaudozen kunnen meebesteld worden om een compleet borrelpakket cadeau te geven. Bestel je bij ons een gegraveerde borrelplank in combinatie met borrelplank lekkernijen om als kerstpakket of cadeaupakket aan klanten te geven, bespaart dit veel tijd in de vaak toch al drukke november en december maanden. Een aantal borrelplank cadeau artikelen zijn te vinden op onze pagina: "stel een cadeau pakket samen" zoals een olijfhouten schaaltje, een kaasmessenset of een flesje onderhoudsolie voor snijplanken. Verdere informatie is te vinden op relatiegeschenken

© 2014 - 2024 Happenplank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel