Hoe graveren we onze borrelplanken? Bekijk hier de videos....

Bekijk hier hoe een Tapasplank XXL wordt gegraveerd met ons CO2 laserapparaat. Dit is een cadeau voor iemand die met pensioen gaat en dit mooie cadeau is besteld door haar collega's. De gravering is 10cm breed en geplaatst rechtsonder met het handvat links.  

Bekijk hier hoe een Olijfplank L wordt gegraveerd met ons CO2 laserapparaat. Dit is een relatiegeschenk met een mooie, subtiele gravering van 10 cm breed. Deze gepersonaliseerde, prachtige olijfhouten plank is zeer goed ontvangen bij de klant. 

Bekijk hier hoe een Borrelplank Hart wordt gegraveerd met ons CO2 laserapparaat. De klant heeft dit standaard ontwerp door ons laten aanpassen naar een uniek ontwerp. Deze gravering valt binnen de maat 15x15cm. De donkere gravering komt prachtig uit op het eikenhout. Oprecht een mooi en persoonlijk cadeau!

Bekijk hier de video hoe een Tapasplank L, snel maar nauwkeurig wordt gegraveerd. Wij gebruiken daar high-tech laserapparatuur voor die zeer gedetaileerd op hout kunnen graveren. Elke plank wordt eerst nauwkeurig opgemeten zodat de gravering precies in het midden van de plank komt. Daarna wordt de plank goed vastgezet zodat deze niet kan verschuiven tijdens de gravering. 

Bekijk hier hoe een speciale bestelling van een gegraveerde Tapasplank L wordt ingepakt voor verzending. Dit is alleen op verzoek mogelijk. Elke klant krijgt een onderhoudsadvies en visitiekaartje meegestuurd. We hebben weer een tevreden klant blij gemaakt met ons mooie product. 

  

 

© 2014 - 2024 Happenplank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel