Een borrelplank met tekst voor Moederdag bestellen

In mei is het weer zo ver, het is weer Moederdag. Dé dag om je moeder eens goed te verwennen met een mooi cadeau. Wil je haar verrassen met een origineel en persoonlijk cadeau waar ze lang plezier van zult hebben?

Omdat het verzinnen van een origineel Moederdag geschenk al lastig genoeg is, hebben we hier een gouden tip om je moeder te verrassen met haar eigen gepersonaliseerde borrelplank. 

Vooral de liefste moeders of schoonmoeders die graag in de keuken staan, die van koken, borrelen en/of lekker eten houden kun je hier een prachtig cadeau vinden. Bestel eenvoudig een luxe houten borrelplank met gepersonaliseerde tekst, afbeelding of naam cadeau. Kies een serveerplank of snijplank van eikenhout of olijfhout uit ons assortiment en laat deze bedrukken met een zelfgekozen tekst. Voor elke bestelling wordt een uniek ontwerp op maat gemaakt dus een unieke borrelplank wordt het zeker!

Houten serveerplank met tekst voor Moederdag

Moederdag cadeautip 2024: borrelplank met naam van moeder bestellen 
Wil je je (schoon)moeder verrassen met een luxe olijfhouten of eikenhouten borrelplank die je kunt gebruiken als snijplank in de keuken maar ook om lekkere hapjes op te serveren? Bestel dan eenvoudig een borrelplank + gravering naar keuze. Door haar naam, korte tekst of lieve afbeelding te laten graveren op de plank, geef je een persoonlijk cadeau. Kies een template uit onze vele voorbeelden zoals MoederdagLiefdeFood&More etc. Dit zijn allemaal ontwerpen heel erg geschikt om als kado weg te geven aan je moeder, schoonmoeder, vrouw, vriendin etc. 

Persoonlijk cadeautje
Verdiend je moeder meer dan alle liefde in de wereld? Geef haar dan een verrassing waar ze niet zo snel aan zal denken. Van een borrelplank met tekst is heel gemakkelijk een leuk cadeaupakket samen te stellen met leuke producten zoals een kaasmessenset, mooie flesjes olijfolie, lekkere hapjes voor op de borrelplank, olijfhouten schaaltjes en meer. Verpak dit in doorzichtige folie en voilá, een prachtig cadeau voor de liefste moeder of schoonmoeder.

Bestel een mooie gravering met afbeelding
Geef door welke naam of tekst je gegraveerd wilt hebben of kies een tekst of quote met afbeelding uit een van onze vele templates. Personaliseer deze door haar naam of korte tekst toe te voegen.

Een gepersonaliseerde serveerplank voor je moeder is niet alleen origineel maar ook heel leuk om te krijgen. 

Een borrelplank met zelfgekozen tekst of naam staat heel mooi in de keuken en is super leuk als je deze presenteert bij het serveren van hapjes. 

Moederdag cadeautip; een borrelplank met gravering

 

Hoe werkt het bestellen van een gepersonaliseerde borrelplank?

1. Kies een borrelplank uit ons assortiment
2. Kies een gravering uit een van de vele thema's zoals moederdagliefdeverjaardag en feestjes etc. Ook is het mogelijk om je eigen ontwerp te gebruiken
3. bestel samen en wij gaan aan de slag om een voorbeeld ontwerp voor je te maken
4. pas als deze naar wens is, gaan we de plank graveren en verzenden.

Nog vragen? Gebruik de chat functie of mail ons.

© 2014 - 2024 Happenplank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel