Tekst design I - personaliseer deze gravering

Artikel 10 van 10
€ 19,50 (inclusief btw)

Borrelplank laten graveren voor een jubileum 
Dit logo gegraveerd op een houten borrelplank is een perfect cadeau voor iemand die een jubileum te vieren heeft. Een collega of werknemer die 10 of 25 jaar in dienst is, zoveel jaar lid is van een vereniging, een student die gepromoveerd is of een andere bijzondere mijlpaal behaald heeft. Het ontwerp wordt helemaal afgestemd voor degene aan wie het cadeau gegeven wordt. Alle tekst, naam of datum wordt aangepast en speciaal op maat gemaakt. 

Cadeau voor een jubileum of pensioen
In de afbeelding met de krans, een teken van het behalen van een bijzondere mijlpaal kan een getal, naam, tekst of datum gegraveerd worden. Het logo bestaat uit een staande krans met 3 sterren erboven waarin heel mooi een leeftijd, jaartal of getal in kan komen te staan. Als dit wordt gegraveerd op een luxe serveerplank krijgt de ontvanger een blijvende herinnering aan dit bijzondere moment. 

Ontwerp op maat gemaakt
Bij elke bestelling maken we een ontwerp op maat. Hierbij gebruiken we de informatie die worden doorgegeven bij de bestelling zoals de persoonlijke gegevens, korte tekst of datum. Dit ontwerp wordt via de mail verzonden en pas als dit helemaal naar wens is wordt de borrelplank gegraveerd en verzonden.

Relatiegeschenk
Een houten borrelplank met een jubileum logo is een origineel cadeau voor een jubileum, een collega die met pensioen gaat, een bedrijf dat zo veel jaar bestaat, een vereniging met een lustrum etc. Het is ook mogelijk om per persoon een gepersonaileerd logo op een plank te graveren. 

Snelle levering van een borrelplank met tekst
Jouw eigen naam, tekst, quote of logo op een houten borrelplank laten graveren? Een snijplank/borrelplankje met persoonlijke gravering kan al binnen enkele dagen worden verzonden. 

Hoe bestel je een gravering?

- bestel een borrelplank
- bestel de gravering en geef hierbij aan: 
1. welke naam of tekst we mogen graveren
2. welke afmeting de gravering mag worden
3. op welke plaats de gravering op de borrelplank mag komen
- bestel deze samen en reken af in je winkelwagen
- je ontvangt altijd eerst een voorbeeld ontwerp in je mailbox, pas na akkoord van de klant gaan we de plank graveren en verzenden. 

  • bestel online een cadeau met naam
  • ontwerp op maat mogelijk
  • personaliseer je eigen borrelplank
  • geef een uniek cadeau
  • ook leuk als relatiegeschenk met bedrijfslogo
© 2014 - 2024 Happenplank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel