Sorteer op

Borrelplank bestellen als cadeau voor in de keuken
Speciaal voor de mensen die erg van borrelen, koken en het mooi presenteren van hapjes houden, is een borrelplank met hun eigen naam het perfecte cadeau. Een houten borrelplank met een gravering van een naam is een geschenk met een persoonlijk tintje. Wij graveren tekst, namen, afbeeldingen en/of logo's op elke houten borrelplank uit ons assortiment. Leuk voor iemand die gek is op koken, een echte foodie of thuiskok is of iemand die graag in de keuken staat. Een houten serveerplank met zijn of haar eigen naam erop is dan een uniek cadeautje voor een verjaardag of als afscheidscadeau.

 


Een eigen snijplank met naam voor kookliefhebbers
Zoek je een mooi en duurzaam cadeau voor een vriend of vriendin die graag in de keuken staat, gek is van borrelen of nog geen eigen serveerplank met zijn of haar eigen naam heeft? Op deze pagina staan vele voorbeelden van leuke gravering die hiervoor gebruikt kunnen worden. Kies bijvoorbeeld ontwerp "Tapasbar",  "Homemade with Love", "Limited edition", "Homemade Food", "Het bijna weekend borrelplankje", "Sushibuffet" en andere leuke designs. 

Borrelplanken bedrukt met deze graveringen zijn een origineel cadeau, bedoeld voor kookliefhebbers, borrelclubjes, kookclubs en natuurlijk iedereen die van borrelen en/of koken houdt. Ken je een echte foodie, die je wilt verrassen met een origineel cadeau? Geef dan een borrelplank met een persoonlijk gegraveerd ontwerp. 


Een houten serveerplank voor sushi
Bestel bij Happenplank een houten serveerplank om sushi te serveren. Maak het cadeau compleet door er een unieke gravering op te laten plaatsen. Bijvoorbeeld een tekst met "Sushibar". Bij dit ontwerp kan de naam van de ontvanger komen te staan eventueel aangevuld met een datum of korte tekst.
 

Leuk en origineel cadeautje voor iemand die graag zelf sushi maakt of aan wie je een plank met zijn of haar naam cadeau wilt geven. Planken die zeer geschikt zijn voor het serveren van sushi zijn het Tapasplankje Olijf en de Serveertray beuken. 

Personaliseer tekst voor op de borrelplank
Alle ontwerpen zijn te personaliseren met eigen tekst of naam. Voeg zelf een persoonlijke, zelfgekozen tekst toe aan de afbeelding. Dit kun je aangeven bij de bestelling. Wij maken dan een voorbeeld ontwerp op de borrelplank die je erbij besteld hebt. Zo kun je goed zien hoe het gekozen ontwerp er op de plank uitziet. 

Hoe werkt het?
- kies een gravering en geef door welke naam of tekst we erbij kunnen plaatsen
- kies een borrelplank
- check je mailbox voor het voorbeeld ontwerp, een aanpassing is altijd nog mogelijk
- de bestelling kan dezelfde dag nog worden verzonden of uiterlijk binnen 4 dagen


Geef een uniek cadeau, op hout gegraveerd

© 2014 - 2024 Happenplank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel