Sorteer op
Sorteer op

Een persoonlijke tekst, op hout gegraveerd om te geven bij een feestje
Heb je binnenkort een feestje en wil je een origineel cadeau meenemen? Denk dan eens aan een borrelplank met persoonlijke tekst of afbeelding erop gegraveerd. Dit persoonlijke geschenk kun je cadeau geven bij een verjaardag aan iemand die van borrelen, koken en/of lekker eten houdt. Een duurzaam cadeau voor een vriend of vriendin met een persoonlijke tekst is heel bijzonder om te geven. Of is een collega jarig en wil je een cadeau met het bedrijfslogo geven? Ook dat kan.
Zie relatiegeschenken.

Bestel een borrelplank met een gegraveerde boodschap of leuke quote
Maak persoonlijk met eigen gekozen naam en/of tekst

Op deze pagina vind je de graveringen van het thema verjaardag en feestjes. Bij alle graveringen kan een naam, datum of korte tekst worden toegevoegd. Als je zelf een eigen ontwerp hebt gemaakt, kunnen we dit ook op onze borrelplanken graveren. Dit ontwerp ontvangen we dan graag via de mail. We maken altijd eerst een voorbeeld ontwerp en pas na goedkeuring van de klant, gaan we de graveren en wordt de bestelling verzonden. 

Bestel Happenplank + gravering 
Kies een mooie plank uit ons assortiment borrelplanken. Bestel deze samen met een gravering naar keuze. Een serveerplank bedrukt met tekst is bovendien snel in huis. 

© 2014 - 2023 Happenplank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel