Sorteer op
 • Cadeau voor Juf & Meester - Design A
  Cadeau voor Juf & Meester - Design A

  Afscheidscadeau voor de Juf of Meester op school

  Aan het eind van het schooljaar verdiend de liefste Juf of Meester een mooi cadeau om het harde werken van de leerkracht te belonen.

  Vaak worden de klassenouders hiervoor…

  € 65,50 € 50,50

Afscheidscadeau voor de Juf & Meester

De juf of meester wil je natuurlijk een mooi cadeau te geven als bedankje voor het leuke schooljaar. Het is extra bijzonder om een gepersonaliseerd plankje met tekst te geven. Een klein borrelplankje, snijplankje voor in de keuken of een mooie serveertray om allerlei heerlijke hapjes op te serveren. Dit zijn praktische cadeaus die elke juf of meester wel kan gebruiken. 

Maak het heel origineel, een serveerplank met de foto erop gegraveerd. Een borrelplank met een foto of tekst voor de leraar of lerares van school, laat je zien dat je het harde werken van de leerkracht erg waardeert. 

Bestel een persoonlijke serveerplank als cadeau juf meester met tekst. Dit zal een verrassend geschenk voor de juf, meester of een andere lievelings schoolmedewerker zijn.

Cadeautip om gezamenlijk te geven
Een leuk en handig idee om samen met andere ouders te geven: bestel een borrelplank met tekst en geef dit mooi verpakt als een cadeaupakket. Een gezamenlijk kado voor de juf of meester is ook nog eens veel makkelijker dan dat ieder voor zich iets moet uitzoeken en kopen.

Foto van de klas graveren op hout
Geef samen met de hele klas een echt persoonlijk cadeau aan het einde van het schooljaar. Er is vast wel een leuke foto te vinden van de klas zoals een klassenfoto, foto van kamp of een foto genomen tijdens een schoolreisje. Of een gekke foto van de meester of juf in de klas! Bij Happenplank kun je deze laten graveren op een houten borrelplank of pizza plank. Wat een tof aandenken aan het leuke schooljaar. 

Een groot cadeau samen geven, dan heb je iets leuks om te geven op de laatste dag van het schooljaar. 

Gravering op borrelplank cadeautje voor de Juf of Meester
Voor de leukste leerkracht van school wil je natuurlijk een mooi en gepersonaliseerd cadeau als afscheid geven. Op onze website staan een aantal voorbeelden en ideeën welke je kan gebruiken om te personaliseren. Een persoonlijk cadeautje om de juf te bedanken zal enorm worden gewaardeerd. 

Borrelplank met namen van de kinderen erop gegraveerd
Heb je er wel eens aan gedacht om alle namen van de kinderen uit de klas te laten graveren op een borrelplank? Dit is een super leuk afscheidscadeau voor een juf. Naast de namen kunnen we het ontwerp nog aanvullen met een korte tekst in een mooi lettertype. Dit kan een bedankje zijn, de naam van de juf of meester, de klassennaam, naam van de school etc. Mocht je het lastig vinden om zelf een tekst te bedenken, wij denken graag met je mee! 

Kado voor de juf einde schooljaar
Een borrelplank of dienblad met een afscheidstekst is niet alleen leuk voor de juf of meester. Deze gepersonaliseerde cadeaus kunnen ook worden gegeven als cadeau voor het schoolhoofd, schooldirectrice, concierge, je favoriete docent of lerares of klassenassistent. 

Cadeau voor concierge van het jaar
Op veel scholen wordt ook meegedaan met de concierge van het jaar verkiezing. Ook voor deze uitreiking is een persoonlijke borrelplank een origineel cadeau. Dus ook voor een concierge die een mooi cadeau verdiend aan het einde van het schooljaar, laat je bij Happenplank een borrelplank met tekst erop graveren. 

Bezorgen geschenk voor de juf of meester
Mocht het jaar ten einde lopen en is het makkelijker om het gepersonaliseerde cadeau direct naar de leerkracht of school te verzenden, is dat natuurlijk helemaal geen probleem. 

Verzending van een borrelplank of dienblad met tekst
De bestelling kan dezelfde dag nog verzonden worden of uiterlijk binnen 4 dagen.

 

© 2014 - 2024 Happenplank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel