Tapasplank maken met unieke gravering naar keus

Wil je een borrelplank kopen en deze laten graveren met een persoonlijke tekst of naam? Bekijk al onze voorbeeld graveringen en maak deze persoonlijk door toevoeging van naam, tekst of logo. 

Kies een houten borrelplank of houten serveerplank uit ons assortiment en bestel daarbij een gravering met een thema zoals: bruiloft, verjaardag, nieuw huis, moederdag, vaderdag, wereldsteden, liefde, food&more. 
Bestel online een hapjesplank met tekst, geef daarbij aan welke naam, tekst of afbeelding toegevoegd moet worden. 

Altijd gratis een voorbeeld ontwerp in je mailbox
Nadat de bestelling ontvangen is, sturen we altijd een voorbeeld gravering per mail. Pas als deze helemaal naar wens is, gaan we de snijplank graveren. 

Wij maken gratis ontwerpen op maat
Wil je een borrelplank laten graveren met een uniek ontwerp maar vind je het lastig om zelf een ontwerp te maken of heb je hier geen mogelijkheid toe? Laat ons weten wat je wensen zijn en wij maken een gratis ontwerp op maat. Geef hierbij aan wat voor tekst/afbeelding/naam we kunnen gebruiken, de afmeting van de gravering en de plaats van de gravering op de plank. En niet onbelangrijk; op welke Happenplank je dit wilt laten graveren. 

Maak zelf je eigen ontwerp
Ben je creatief of heb je een bedrijfslogo of afbeelding die je wilt laten graveren? Bestel de plank en gravering (via eigen ontwerp en kies een afmeting). Stuur je ontwerp met afbeelding of bedrijfslogo per mail en ontvang gratis een voorbeeld ontwerp. 

© 2014 - 2022 Happenplank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel