Eigen ontwerp op maat voor op een borrelplank

Artikel 10 van 10
€ 19,50 (inclusief btw)

Borrelplank bestellen met je eigen tekst
Ben je op zoek naar een persoonlijk cadeau zoals een serveerplank of snijplank met persoonlijke tekst of afbeelding? Heb je zelf een leuk idee zoals een tekst, slogan of quote met daarbij een plaatje, bedrijfslogo, afbeelding, foto etc. en zou je dit door ons willen laten ontwerpen? Dat is mogelijk. Wij maken graag een ontwerp dat we op een borrelplank kunnen graveren. Hiermee heb je straks een uniek en zelfontworpen cadeau in handen. 

Ontwerp laten maken voor op serveerplank
Bij de bestelling kun je aangeven wat je gegraveerd zou willen hebben. Dit kan een tekst zijn maar ook een afbeelding of een combinatie daarvan. We hebben toegang tot een beeldbank waar we uit duizenden afbeeldingen en vectoren kunnen kiezen. 

Een afbeelding of foto op een borrelplank
Heb je een logo of afbeelding die je zou willen laten graveren dan ontvangen we deze graag via de mail of via de chatservice vanaf de website. Voor een zo mooi mogelijk resultaat is het belangrijk dat de afbeelding in een zo'n groot mogelijke resolutie wordt doorgestuurd (liever niet verkleind)

Naast de afbeelding of logo wat u ons doorstuurt, is het ook mogelijk om een naam, tekst of datum erbij te plaatsen. Heeft u hiervoor een bepaald lettertype, dan horen we dat graag. 

Snelle levering van een serveerplank met tekst
Wil je je eigen ontwerp laten graveren op een houten serveerplank? In ons assortiment hebben we borrelplanken van eikenhout, olijfhout, walnotenhout en beukenhout in diverse vormen en afmetingen. 
Een houten hapjesplank gegraveerd met persoonlijke tekst kan al binnen een dag worden verzonden. 

Binnen 2- 5 dagen heb je al een borrelplank met tekst in huis

© 2014 - 2024 Happenplank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel