Sorteer op

Bestel een borrelplank met naam voor vriend of vriendin
Een houten borrelplank met een gravering zal een serveerplank worden met een persoonlijk tintje. Wij graveren tekst, namen, afbeeldingen en/of logo's met daarbij indien nodig een unieke toevoeging. Voor elke bestelling van een borrelplank met gravering maken we een ontwerp op maat. Leuk voor iemand die gek is op koken en een houten serveerplank met zijn of haar eigen naam erop cadeau krijgt.


Cadeau voor kookliefhebbers
Zoek je een mooi en duurzaam cadeau voor een vriend of vriendin die graag in de keuken staat, gek is van borrelen of nog geen eigen serveerplank met zijn of haar eigen naam heeft? Op deze pagina staan vele voorbeelden van leuke gravering die hiervoor gebruikt kunnen worden. Kies bijvoorbeeld ontwerp "Tapasbar",  "Homemade with Love", "Limited edition", "Homemade Food", "Het bijna weekend borrelplankje", "Sushibuffet" en andere leuke designs. Borrelplanken bedrukt met deze graveringen zijn een origineel cadeau, bedoeld voor kookliefhebbers, borrelclubjes, kookclubs en natuurlijk iedereen die van borrelen en/of koken houdt. Ken je een echte foodie, die je wilt verrassen met een origineel cadeau? Geef dan een borrelplank met een persoonlijk gegraveerd ontwerp. 


Een houten serveerplank voor sushi
Bestel bij Happenplank een houten snijplank en laat er een unieke gravering op plaatsen. Bijvoorbeeld een tekst met  "Sushibar". In het kader eronder wordt dan de naam gegraveerd en heb je een uniek cadeau voor iemand die graag zelf sushi maakt of de sushi serveert op zijn/haar eigen plank met naam. 

Personaliseer de tekst voor op de borrelplank
Alle ontwerpen zijn te personaliseren met eigen tekst of naam. Voeg zelf een persoonlijke, zelfgekozen tekst toe aan de afbeelding. Dit kun je aangeven bij de bestelling. Wij maken dan een voorbeeld ontwerp op de borrelplank die je erbij besteld hebt. Zo kun je goed zien hoe het gekozen ontwerp er op de plank uitziet. 

Hoe werkt dit?
- kies een Happenplank (HOME - assortiment
- kies een gravering en pas deze aan met eigen tekst of naam
- bestel Happenplank + gravering
- check je mailbox voor het voorbeeld ontwerp, een aanpassing is altijd nog mogelijk
- ontvang binnen 2 - 5 dagen je bestelling in huis


Geef een uniek cadeau, op hout gegraveerd

© 2014 - 2024 Happenplank | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel